Telefon 0723 579 442

Inchirieri avioane

Inchirieri avioane private

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de deplasari pe calea aerului.

Echipa Jet Transport Air va sta la dispozitie cu solutia potrivita pentru transport aerian.

Principiile noastre

  1. Onorează-ți angajamentele. Cere ajutor colegilor daca ai nevoie.
    Mai întâi pune-i pe alții și nu renunța niciodată sa faci ceea ce este bine.
  2. Fii creativ. Imbratiseaza idei noi. Fa eforturi pentru client si gaseste cai creative sa imbunatatesti serviciile de inchirieri avioane.
  3. Fii atent la detalii. Studiaza bine fiecare aspect al zborului. Fii expertul care isi ajuta clientii sa inteleaga cel mai bine nevoile lor de transport aerian.
  4. Onoreaza-ti clientul si colegii.

tipuri de avioane disponibile la serviciile noastre de inchirieri avioane

  • Avioane de pasageri
  • Jeturi de inchiriat
  • avioane mici de inchiriat

ZBORUL CU ELICOPTERE AI AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Zborul comercial cu cursele de linie este un complex si complicat si greoi datorita filtrelor de securitate, problemelor cu bagaje pierdute, spațiu îngust pentru picioare in cabina pasagerilor și întârzieri neasteptate.

Acesta este motivul pentru care tot mai multe persoane aleg să se îndepărteze de procesul complicat de zbor cu companii aeriene comerciale și, în schimb, aleg să zboare cu servicii cu elicoptere sau avione inchitiate.

Numărul tot mai mare de elicoptere si avioane private disponibile pentru inchiriere au făcut din aceste aeronave o opțiune mai atractivă pentru cei care doresc să călătorească fără complicațiile asociate cu călătoriile aeriene comerciale.

CLASIFICĂRI ȘI EXEMPLE DE AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Având la dispoziție atât de multe tipuri diferite de avioane private de inchiriat, este mai greu pentru oameni să știe care este tipul potrivit de utilizat atunci când zboară.

Așadar, pentru a clarifica acest lucru, am întocmit o listă cu diferitele modele de tip de avioane de inchiriat, capacitatea acestora, câteva avantaje, precum și cele mai frecvente modele utilizate.

Avioane private de inchiriat ultra-light

-Cel mai mic model de jet privat disponibil, acest jet de afaceri poate transporta între 4 și 6 persoane și este cel mai economic tip de jet privat pentru operare.
Cel mai comun tip de model de avioane private ultra-uşoare este HondaJet HA-420, cu o autonomie de 1.223 de mile marine.
De asemenea modelul Phenom 100 transporta 4 pasageri fiind disponibil la inchiriere

Avioane private light de inchiriat

- Unul dintre cele mai populare modele de avioane de afaceri, aceste tipuri de avioane private pot transporta între 6 și 8 persoane și au acces la piste mai mici, ceea ce înseamnă că pot folosi aeroporturile mai puțin aglomerate și pot reduce timpul de călătorie.
Cel mai comun model de jet privat ușor mic este Cessna Citation CJ2 și are o autonomie de 1530 de mile marine.

Avioane private medii de inchiriat

Avioanele private de medii dimensiuni sunt modele mai spațioase și mai luxoase de avioane private ușoare și pot transporta între 6 și 8 persoane, precum și o cantitate mai mare de bagaje.
Un model popular de jet privat super ușor este Embraer Phenom 300, cu o autonomie de 1.692 de mile marine.

Avioane private heavy jet de inchiriat

Oferă o călătorie mai comoda fiind aeronave mai spațioase, cu spațiu crescut la picioare și un hol de deservire. Unul dintre cele mai populare modele de avioane din aceasta clasa este Gulfstream G200, cu capacitate de transport 9 pasageri, care sunt asistati de o stewardesa pe durata deplasarii si care are o autonomie de 3200 de mile marine.

Inchirieri avioane private super long range

Aceste avioane private găzduiesc cu ușurință doi însoțitori de zbor pentru a transporta catering în timpul zborului, având în același timp spațiu pentru facilități de divertisment, băi închise.

Sunt perfecte pentru grupuri mai mari și pot transporta pana la 13 pasageri, iar unul dintre cele mai populare modele de jet privat mari este Challanger C300, cu o autonomie de peste 3500 de mile marine.

Avioane private Ultra largi

Cele mai buni dintre cei mai buni din lumea avioanelor private, acestea sunt avioane comerciale care au fost special concepute sau modificate pentru uz privat sau de afaceri și sunt avioanele folosite de șefii de stat și de elita mondială.
Boeing Business Jet747-8i este un exemplu grozav și are o autonomie imensă de 8.875 de mile marine, adică mai mult decât distanța de la New York la Johannesburg, Africa de Sud!

alternative la inchirieri avioane - servicii de inchirieri elicoptere

Pentru a va putea folosi de serviciile de inchirieri avioane atat la punctul de plecare cat si la destinatie este nevoie sa existe un aeroport in apropiere de unde avionul sa poata decola respectiv ateriza. Cu avioanele de mici dimensiuni se poate decola si ateriza si pe aerodromuri sau piste inierbate. Daca insa acestea nu sunt disponibile atunci solutia potrivita este inchirierea unui elicopter. Acestea zboara pe o distanta de aproximativ 600 de km fara sa fie nevoie de aterizare pentru realimentare. Daca distanta de parcurs pana la destinatie este mai mare de 600 de km atunci solutia potrivita nevoilor de deplasare este inchiriere unui avion pana la cel mai apropiat aeroport iar de acolo pana la destinatia finala va vom pune la dispozitie un elicopter de inchiriat.

cum obtin cat mai repede un pret la inchirieri avioane

Cea mai rapida metoda de a obtine un pret pentru inchirieri avioane este sa ne furnizati toate datele de care avem nevoie pentru a va face o cotatie de pret.
Accesati formularul de solicitare cotatie si completati campurile obligatorii frunizand cat mai multe detalii despre scopul si semnificatia zborului specificand daca doriti cea mai eleganta solutie de confort  VIP sau cel mai economic pret.

Accesati formularul aici!

Zborurile private se executa in conformitate cu standardele de securitate la care Romania este parte si anume standardele EASA.

inchiriere avion privat Romania standard EASA

No Comments Yet.

Leave a comment