Telefon 0723 579 442

Blog

Va disparea meseria de pilot de elicopter?

Kaman Air Vehicles, o divizie a Kaman Corporation, a anunțat un parteneriat comercial pe termen lung cu PHI Aviation, pentru a-și dezvolta programul KARGO UAV pentru operațiuni comerciale. Pe lângă colaborarea strânsă cu Kaman pentru dezvoltarea UAV-ului autonom, PHI s-a angajat să achiziționeze 50 de aeronave.

Inchiriere de avion privat in Romania

ZBORUL CU ELICOPTERE AI AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Te gandesti la inchiriere avion privat Romania cand zborul comercial cu cursele de linie este complex si greoi datorita filtrelor de securitate, problemelor cu bagaje pierdute, spațiu îngust pentru picioare in cabina pasagerilor și întârzieri neasteptate.

Acesta este...

Read more

Inchirieri avioane

Inchirieri avioane private

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de deplasari pe calea aerului. Echipa Jet Transport Air va sta la dispozitie cu solutia potrivita pentru transport aerian. Principiile noastre
  1. Onorează-ți angajamentele. Cere ajutor colegilor daca ai nevoie. Mai întâi pune-i pe alții și nu renunța niciodată sa faci ceea ce este bine.
  2. Fii...
Read more

Inchirieri avion privat

INCHIRIERI AVION PRIVAT– OPTIUNI DISPONIBILA IN ROMANIA Va putem pune la dispozitie de la inchirieri avion privat de un pasager cu care puteti face  un zbor de placere sau o lectie de zbor cu biplanul de epoca,  pana la aeronave de mare capacitate.

Inchirieri avion privat– unde sunt disponibile?

INCHIRIERI AVION PRIVAT IN BUCURESTI

  • Pitt S – replica...
Read more