Telefon 0723 579 442

Despre JTair

Cine suntem

inchirieri elicoptere si avioane private
JT Air, jet transport air este un furnizor de servicii ce ofera posibilitatea efectuarii unor inchirieri de elicoptere si avioane private.

Inchireri elicoptere private

JT Air, jet transport air este un furnizor de servicii ce ofera posibilitatea efectuarii unor inchirieri de elicoptere si avioane private. 

Promisiunea JT Air

 Meriti sa zbori cu stil
Servicii sofisticate, personalizate si flexibile de inchiriere de elicoptere si avioane private va stau la dispozitie cu JT air 
Siguranta 
Oferim siguranța in serviciile de inchireri elicoptere si avioane private dincolo de obligația pe care legea o impune pentru siguranta zborului. Managerul nostru de siguranță  conduce verificări complete pe toate itinerariile. Aceste verificări acoperă experiența echipajului, standardele de asigurare a aeronavelor  precum și evaluările anterioare ale clienților.
Alegeti aeronava potrivita  
Avand in vedere solicitarea dumneavoastra de calatorie va vom recomanda elicopterul sau avionul cel mai potrivit pentru a executa zborul luind in considerare dimensiunea grupului de pasageri, distanta pana la destinatie, facilitatile de aterizare existente la destinatie, nivelul de lux cerut si durata sederii la destinatie.
Preturi corecte
Când zburați privat cu JT Air obțineți întotdeauna prețuri corecte și transparente. Suntem cunoscuți pentru cotațiile oneste și taxele fixe. Nu există costuri ascunse – vă oferim o defalcare completă a costurilor înainte de fiecare zbor.
In clar
 
JT Air, Jet Transport Air-singura companie de inchirieri de elicoptere si avioane private de care aveti nevoie!

Cum reusim

Stabilim de comun acord cu clientii care sunt cele mai bune solutii pentru nevoile lor de deplasare 

  • orarul deplasarii
  • nivelul de confort dorit
  • bugetul alocat
  • numarul de pasageri de transportat
  • localitatea de plecare si cea la care trebuie ajuns, sau dupa caz, itinerariul de parcurs
  • folosirea saloanelor VIP sau stabilirea locului de intalnire cu pilotii
 Ulterior le transmitem documentatia pentru rezervarea avionului privat si emitem Biletul de calatorie