Telefon 0723 579 442

Inchiriere elicopter

Servicii de inchiriere elicopter

inchirieri elicoptere

Inchirieri elicopter pentru transport manageri

Serviciul nostru executiv de charter expres oferă călătorii corporative convenabile și rentabile direct la sau de la fabrica sau la locul de muncă cu elicopterul.

Inchirieri de elicoptere pentru evenimente de firma

Un mod minunat de a adăuga un eveniment unic la următoarea excursie corporativă – luați în considerare plimbările cu elicopterul ca pe o modalitate de a oferi angajaților senzația de zbor și emoția unei experiențe în aer liber cu elicopterul.

Solicitati servicii de inchiriere elicopter pentru o excursie la munte.

Va luati prietenii si zburam pana la un restaurant din Sinaia.

Aterizam intr-o poiana langa restaurant cu elicopterul inchiriat si va asteptam pana luati masa si va terminati conversatia.

Apoi va urcati in elicopter si zburam spre casa, vanand asfintitul soarelui.

Plimbari cu elicopterul

O plimbare cu elicopterul este un posibil cadou foarte placut pentru colegii de munca, familie sau prieteni. Ce poate fi mai placut decat o plimbare de 30 de minute intr-un elicopter de 3 pasageri, in timp ce prietenii sau colegii va fotografiaza de la sol asteptand sa le vina randul la urmatoarea plimbare cu elicopterul.

CLASIFICĂRI ȘI EXEMPLE DE ELICOPTERE DE INCHIRIAT

Elicoptere la nivel VIP

La nivelul de lux putem nominaliza Agusta AW139, un luxos elicopter drapat in piele, cu 8 fotolii confortabile in compartimentul de pasageri si minibar la dispozitia acestora.

Elicoptere la nivel executive

Aici intra EC120 B de la Airbus, un elicopter de 4 pasageri cu interior si scaune de piele care poate transporta un grup de directori oriunde pe o raza de 500 de km de la locul de intalnire cu pasagerii in vederea decolarii

Fratele lui mai mare AS350 B3 poate transporta 5 pasageri si la nevoie poate executa operatiuni de lucru aerian ca ridicarile in constructii sau plasarea unor clime pe un supermarket.

Tot la categoria executive intra si Bell 206 cu capacitatea de transport a 4 pasageri, scaune de piele si confortul necesar deplasarii unor directori sau unor intreprinzatori la sedinta unde trebuie sa ajunga sau spre locul de relaxare spre care doresc sa se indrepte.

Elicoptere la tarif economic

Aici intra modele R44 de la Robinson cu capacitate de transport a 3 pasageri. Visul intreprinzatorului american Robinson, intemeietorul fabricii de elicoptere care ii poarta numele a fost sa aduca publicului masina zburatoare prevestita cu atata vreme inainte de scriitorii de science fiction. Si a reusit. Elicopterele Robinson sunt cele mai vandute elicoptere din toate timpurile.