Telefon 0723 579 442

Pregatiti-va calatoria

harti & directii

Odata cu emiterea biletului de calatorie primiti indicatii detaliate despre cum ajungeti la locul de intalnire cu avionul privat

Indicatiile includ repere locale binecunoscute, care va vor ajuta sa ajungeti repede la locul de intalnire cu avionul privat, si daca e cazul, unde sa parcati autoturismul cu care ajungeti la locul de decolare.

Pentru orice alte detalii si intrebari suplimentare nu ezitati sa ne sunati la 0332 560 060.

parcare

La majoritatea locurilor de decolare va sugeram sa parcati autoturismul intr-o parcare securizata

Daca in apropiere nu se afla o parcare securizata atunci folositi una mai departata pe durata inchirierii avionului privat iar de acolo luati un taxi.

Alternativ va punem la dispozitie serviciile noastre de limuzina cu sofer care sa va preia de acasa de la birou sau de la hotel si sa va asigure un transfer sigur si fara griji pana la punctul de decolare al avionului privat.

shopping & restaurant

Daca aveti nevoie la destinatie de o cumparatura de ultima ora, ca si cadou, sau de un buchet imens de flori nu ezitati sa ne comunicati si le vom pune la dispozitia voastra.

De asemenea avem solutii de catering speciale si vi le putem pune la dispozitie pentru a va da ocazia sa va surprindeti in mod placut musafirii

heli-dining-in-locuri-speciale

inchirieri de limuzina si servicii de rent-a-car

Couple drinking champagne in limo

Pe langa serviciile de inchiriere avion privat, Jet 5 va sta la dispozitie cu servicii de transfer cu limuzina la si de la locurile de aterizare precum si inchirieri de masini de lux

Inchirierea de limuzina stretch cu sofer

Soferul va va prelua de la adresa pe care ne-o veti pune la dispozitie la ora convenita si va va asigura transferul pana la locul de decolare.

Inchiriere de masini de lux sau exotice

Va punem la dispozitie o luxoasa flota de autoturisme BMW de inchiriat pentru a va deplasa unde aveti nevoie. Daca va doriti o evadare din cotidian va stam la dispozitie cu un exotic Ferarri.

detalii