Telefon 0723 579 442

Inchiriere avion privat, pret

Servicii de inchiriere avion privat si pret

Atunci cand dorim sa stim pret la inchiriere avion privat trebuie sa pornim de la

 • marimea grupului care trebuie transportat cu avionul privat
 • aeroportul sau aerodromul de pe care trebuie preluati pasagerii, in functie de care se alege inchirierea celui mai potrivit avion (nu toate tipurile de avione pot ateriza pe aerodromuri inierbate)
 • distanta pana la care trebuie sa ajunga pasagerii transportati cu avionul privat, in functie de care se alege tipul de avion asa incat sa nu fie necesar sa opreasca avionul pe durata deplasarii pentru realimentare
 • durata cat se stationeaza la destinatie; daca se stationeaza 1-2 nopti avionul poate ramane in zona, iar daca se stationeaza mai mult avionul se va intoarce gol la hangar si va zbura inapoi dupa pasageri atunci cand acestia trebuie adusi inapoi.
 • nivelul de confort cerut, si aici chiar cerul e limita. Daca se solicita se pot inchiria avione de linie transformate pentru folosinta privata si dotate in interior cu dormitoare si bai

Iata cateva exemple de preturi pentru un avion de business de 4 pasageri:

Inchiriere avion privat pret

 1. Bucuresti Arad 4700 €.
 2. Bucuresti Baia Mare 4600 €.
 3. Bucuresti Bacau  4100 €.
 4. Bucuresti Cluj: 4600 €
 5. Bucuresti Craiova :3500 €
 6. Bucuresti Constanța :3800 €
 7. Bucuresti Iasi: 4200 €
 8. Bucuresti Satu Mare : 4650 €
 9. Bucuresti Sibiu :3800 €
 10. Bucuresti Suceava: 4350 €
 11. Bucuresti Timișoara : 4700 €
 12. Bucuresti Targu Mureș :3990 €
 13. BucurestiTulcea: 3850 €
 14. Bucuresti Budapesta:5800 €
 15. Bucuresti Belgrad:4900 €
 16. Bucuresti Chișinău :4550 €
 17. BucurestiSofia: 4250 €

Preturile de mai sus includ taxe aeroportuare dar nu includ 19% TVA.

Preturile sunt valabile pentru un zbor dus sau un zbor dus-intors cu intoarcere in aceasi zi.
Pentru stationare una sau maxim doua nopti la destinatie se percepe un tarif de 350 €/noapte. Daca stationarea e mai lunga de doua nopti avionul va face doua rotatii pentru a aduce pasagerii inapoi, iar pretul va fi dublu decat exemplele de mai sus.

Daca aveti nevoie de avion privat de inchiriat cea mai rapida solutie sa va facem un pret actualizat si personalizat pe nevoile dumneavoastra de deplasare este sa

completati formularul de cerere de oferta de inchiriere

 

Avion privat de inchiriat

Jet Transport Air este dedicat gasirii celei mai bune solutii de inchiriere avioane private pentru misiunea pe care o doriti, oferindu-va cele mai bune avioane și piloți profesioniști, la preturi foarte competitive, și cu cea mai vasta selecție disponibil.  Cu noi veti avea acces neegalat la inchirieri avioane private din clasa executive sau de călătorie de agrement și cele mai bune avioane comerciale. Așteptările dumneavoastră de confort, lux si eficienta, sunt îndeplinite, cu flota  noastră alcatuita din cele mai moderne și elegante avioane disponibile.

De la transferuri la/de la aeroport directe pana la călătorii de afaceri prelungite, oferim rapid și eficient solutii de călătorie cu avioane private, astfel încât să va puteți conduce în continuare afacerile cu încredere și cu ușurință. Directori și personal tehnic din conducerea corporatiilor, pentru care timpul este un bun prețios, au încredere in Jet5 atunci cand au nevoie de charter cu avionul. Avioanele Executive oferite spre inchiriere sunt cele mai eficiente și mai relaxate mijloace de transport pentru a ajunge la destinație la timp.

Clientii nostri se bucura, de asemenea de serviciile noastre de inchiriere avioane private charter pentru concerte, evenimente sportive și alte activități de petrecere a timpului liber. Aceste aeronave de lux sunt dotate cu cabine de pasageri spatioase, cu interioare moderne și tapițerie delicata.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

 

 

Elicopter de inchiriat

Daca la destinatie sau la punctul de plecare nu exista aeroport sau aerodrom potrivit se vor folosi serviciile in inchiriere ale elicopterelor private.

Profilurile de misiuni VIP și private de elicopter necesită din partea elicopterelor de inchiriat facilități și servicii specializate pentru a asigura un nivel ridicat de confort și intimitate. Modelele de elicoptere utilizate pentru aceste misiuni sunt concepute pentru a fi rapide, fiabile și echipate cu interioare și facilități luxoase pentru a satisface nevoile pasagerilor lor.

Câteva profiluri comune de misiuni VIP și private pentru elicoptere:

 • Călătorii de afaceri și corporative:

elicopterele sunt adesea folosite pentru călătorii de afaceri și corporative, permițând directorilor să călătorească rapid între întâlniri, evenimente și alte angajamente. Acest profil de misiune implică de obicei transport între orașe, aeroporturi și districte de afaceri.

 • Inchiriere elicopter pentru turism

elicopterele VIP și private sunt adesea folosite pentru turism, oferind tururi de orașe, repere și locații pitorești. Aceste tururi pot fi adaptate preferințelor individuale sau ale grupului și pot include fotografii aeriene, tururi cu degustare de vin și alte activități.

 • Călătorii personale și de agrement cu elicopter de inchiriat:

elicopterele sunt uneori folosite pentru transportul personal, în special pentru persoanele care au nevoie de transport rapid și convenabil, fără restricțiile companiilor aeriene comerciale. Aceasta poate implica transportul persoanelor între reședințe si alte locații sau la evenimente speciale.

 • Transport guvernamental și diplomatic pe calea aerului:

elicopterele VIP și VVIP sunt adesea folosite pentru a transporta oficiali guvernamentali, diplomați și alte persoane de rang înalt la evenimente oficiale, întâlniri și conferințe.

 • Transport medical de urgență cu elicopterul:

în unele cazuri, elicopterele VIP și VVIP pot fi utilizate pentru transportul medical de urgență al persoanelor. Aceste elicoptere nu sunt echipate cu echipamente medicale avansate și personalizate de profesioniști medicali pentru a oferi îngrijiri de urgență în timpul transportului. In vederea transportarii persoanelor bolnave este strict necesar ca acestia sa aiba o scrisoare medicala in care medicul sa precizeze ca este permis transportul pe calea aerului.

 • Filmari și fotografieri aeriene din elicopter:

elicopterele sunt folosite pentru filmari și fotografie aeriana, în special pentru filmari aeriene necesare in filme, emisiuni de televiziune și reclama si alte producții video. Elicopterele utilizate pentru acest profil de misiune pot fi echipate cu suporturi și stabilizatori specializați pentru camere pentru a asigura filmări de înaltă calitate.

Comments are closed.