Telefon 0723 579 442

Zbor cu avionul la Brasov

Zbor cu avionul la Brasov

Un zbor cu avionul la Brasov va poate ajuta sa vedeti de sus minunata urbe brasoveana, colina Codlei, Poiana Brasov, biserici fortificate, cetatea Rasnov si nu in ultimul rand Castelul Bran.

 

 

Zbor cu avionul la Brasov pentru un pasager

Poti face un zbor cu avion de un pasager cu noi achizitionand un voucher de zbor de pe una din platformele care vand vouchere

Primesti voucherul pe email si suni la numarul de telefon de pe voucher pentru a te programa la zbor oricand in urmatoarele 12 luni, sub rezerva disponibilitatii la momentul zborului in functie de meteo.

 

 

Zbor cu avionul la Brasov pentru 2 sau 3 pasageri

Poti face un zbor cu avion de trei pasageri cu noi achizitionand un voucher de zbor de pe una din platformele care vand vouchere

Primesti voucherul pe email si suni la numarul de telefon de pe voucher pentru a te programa la zbor oricand in urmatoarele 12 luni, sub rezerva disponibilitatii la momentul zborului in functie de meteo.

.

 

Zbor cu avionul de la Brasov la Bacau pentru 9 pasageri

Costul unui zbor cu avionul de la Brasov la Bacau pentru 9 pasageri este de 3490 euro+19% tva.

Va asteptam la zbor!

 

Daca doriti o oferta de pret pe un alt itinerariu sau alt numar de pasageri te rugam sa

completezi formularul si vei obtine rapid o oferta

 

 

Tur cu avionul privat la Brasov

Gândiți outside the box: un tur cu avionul privat organizat de compania dumneavoastră poate să fie cea mai revigorantă experiență pentru partenerii dumneavoastră, sau colegii din managementul companiei.

Exclusivismul zborului cu avionul și plăcerea admirării peisajului de sus - gustați-le împreună! Trăiți împreună experiență unui zbor cu avionul și a unui scurt popas, pentru o întâlnire a managementului, la mare sau la munte.

Sau la un teren de golf.

 

 

 

Elicopter de inchiriat 

Daca la destinatie sau la punctul de plecare nu exista aeroport sau aerodrom potrivit se vor folosi serviciile in inchiriere ale elicopterelor private.

Profilurile de misiuni VIP și private de elicopter necesită din partea elicopterelor de inchiriat facilități și servicii specializate pentru a asigura un nivel ridicat de confort și intimitate. Modelele de elicoptere utilizate pentru aceste misiuni sunt concepute pentru a fi rapide, fiabile și echipate cu interioare și facilități luxoase pentru a satisface nevoile pasagerilor lor.

Câteva profiluri comune de misiuni VIP și private pentru elicoptere:

  • Călătorii de afaceri și corporative:

elicopterele sunt adesea folosite pentru călătorii de afaceri și corporative, permițând directorilor să călătorească rapid între întâlniri, evenimente și alte angajamente. Acest profil de misiune implică de obicei transport între orașe, aeroporturi și districte de afaceri.

  • Inchiriere elicopter pentru turism

elicopterele VIP și private sunt adesea folosite pentru turism, oferind tururi de orașe, repere și locații pitorești. Aceste tururi pot fi adaptate preferințelor individuale sau ale grupului și pot include fotografii aeriene, tururi cu degustare de vin și alte activități.

  • Călătorii personale și de agrement cu elicopter de inchiriat:

elicopterele sunt uneori folosite pentru transportul personal, în special pentru persoanele care au nevoie de transport rapid și convenabil, fără restricțiile companiilor aeriene comerciale. Aceasta poate implica transportul persoanelor între reședințe si alte locații sau la evenimente speciale.

  • Transport guvernamental și diplomatic pe calea aerului:

elicopterele VIP și VVIP sunt adesea folosite pentru a transporta oficiali guvernamentali, diplomați și alte persoane de rang înalt la evenimente oficiale, întâlniri și conferințe.

  • Transport medical de urgență cu elicopterul:

în unele cazuri, elicopterele VIP și VVIP pot fi utilizate pentru transportul medical de urgență al persoanelor. Aceste elicoptere nu sunt echipate cu echipamente medicale avansate și personalizate de profesioniști medicali pentru a oferi îngrijiri de urgență în timpul transportului. In vederea transportarii persoanelor bolnave este strict necesar ca acestia sa aiba o scrisoare medicala in care medicul sa precizeze ca este permis transportul pe calea aerului.

  • Filmari și fotografieri aeriene din elicopter:

elicopterele sunt folosite pentru filmari și fotografie aeriana, în special pentru filmari aeriene necesare in filme, emisiuni de televiziune și reclama si alte producții video. Elicopterele utilizate pentru acest profil de misiune pot fi echipate cu suporturi și stabilizatori specializați pentru camere pentru a asigura filmări de înaltă calitate.

Comments are closed.